Газета «Дело» виходитиме щонайменше все перше півріччя 2011 року

23 Грудня 2010
17516
23 Грудня 2010
16:02

Газета «Дело» виходитиме щонайменше все перше півріччя 2011 року

17516
Газета «Дело» виходитиме щонайменше все перше півріччя 2011 року

Протягом першого півріччя наступного року друкована версія газети «Дело» виходитиме напевно. Про це «Детектор медіа» повідомила генеральний директор видавництва «Економіка» (видавець газети) Евелін Бучацький*.

 

«Поки що планів щодо закриття газети "Дело" немає. Контракти з рекламодавцями вже укладено на перше півріччя 2011 року», - сказала вона.

 

Інформацію про періодичність виходу газети, за її словами, «Економіка» зможе оприлюднити на початку наступного року, після остаточного затвердження нового формату.

 

Нагадаємо, влітку цього року колись щоденне «Дело» зменшило періодичність виходу до трьох разів на тиждень. Ринком постійно курсували чутки про закриття газети. У жовтні Евелін Бучацький заявила, що газета існуватиме стільки, скільки це буде потрібно для підтримки її електронних версій.

 

*Ім'я та прізвище за паспортом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17516
Читайте також
21.12.2010 18:57
Прес-служба издательства «Экономика»
14 279
05.10.2010 17:24
Ирина Рубис, mmr.net.ua
24 836
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
вашин_изин
4878 дн. тому
давно пора. убей бобра - сбереги дерево
Обизяна
4880 дн. тому
Раз в неделю. Она уже обявила об этом журналистам
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду