«Парад порад» на Новому стартує 3 січня, «Світлі голови» – 5 січня

3 Січня 2012
11403
3 Січня 2012
11:42

«Парад порад» на Новому стартує 3 січня, «Світлі голови» – 5 січня

11403
«Парад порад» на Новому стартує 3 січня, «Світлі голови» – 5 січня

Сьогодні, 3 січня, на Новому каналі стартує розважальне шоу «Парад порад» з ведучими Сергієм Писаренком та Євгенієм Нікішиним. Про це повідомляється на сайті каналу.

 

Програма виходитиме по вівторках о 21:00 з повторами по неділях удень.

 

Про те, що Новий готує розважальне шоу «Парад порад» з ведучими - колишніми КВН-никами, стало відомо в листопаді.

 

 

Героями програми стануть винахідники, диваки та фантазери, які представлять свої креативні корисні поради. Ступінь корисності винаходу визначають глядачі в студії шляхом голосування. Про марність судитиме журі. До його складу входить незмінна трійка: Олександр Педан, Ольга Полякова та Мар'яна Павлович-Томовські. Четвертий у складі журі - запрошений гість програми.

 

А от другий сезон розважального шоу «Світлі голови» на Новому каналі стартує 5 січня. Програма виходитиме, відповідно, по четвергах о 21:00 з повторами по неділях удень.

 

 

«Світлі голови» тепер вестиме Дмитро Коляденко (у першому сезоні був Андрій Доманський), програма виходитиме зі зміненими умовами. Нагадаємо, у шоу учасниці - сорок світловолосих дівчат - відповідають на каверзні запитання ведучого.

 

Як писала «Детектор медіа», цього тижня на Новому каналі буде ще одна прем'єра: 6 січня стартує шоу «Україна чудес». Це проект за участі російських ілюзіоністів братів Сафронових, симбіоз програм про подорожі та магічних шоу.

 

 

Шоу виходитиме по п'ятницях о 21:20 з повторами по суботах удень.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11403
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду