detector.media
03.01.2012 11:42
«Парад порад» на Новому стартує 3 січня, «Світлі голови» – 5 січня

Сьогодні, 3 січня, на Новому каналі стартує розважальне шоу «Парад порад» з ведучими Сергієм Писаренком та Євгенієм Нікішиним. Про це повідомляється на сайті каналу.

 

Програма виходитиме по вівторках о 21:00 з повторами по неділях удень.

 

Про те, що Новий готує розважальне шоу «Парад порад» з ведучими - колишніми КВН-никами, стало відомо в листопаді.

 

 

Героями програми стануть винахідники, диваки та фантазери, які представлять свої креативні корисні поради. Ступінь корисності винаходу визначають глядачі в студії шляхом голосування. Про марність судитиме журі. До його складу входить незмінна трійка: Олександр Педан, Ольга Полякова та Мар'яна Павлович-Томовські. Четвертий у складі журі - запрошений гість програми.

 

А от другий сезон розважального шоу «Світлі голови» на Новому каналі стартує 5 січня. Програма виходитиме, відповідно, по четвергах о 21:00 з повторами по неділях удень.

 

 

«Світлі голови» тепер вестиме Дмитро Коляденко (у першому сезоні був Андрій Доманський), програма виходитиме зі зміненими умовами. Нагадаємо, у шоу учасниці - сорок світловолосих дівчат - відповідають на каверзні запитання ведучого.

 

Як писала «Детектор медіа», цього тижня на Новому каналі буде ще одна прем'єра: 6 січня стартує шоу «Україна чудес». Це проект за участі російських ілюзіоністів братів Сафронових, симбіоз програм про подорожі та магічних шоу.

 

 

Шоу виходитиме по п'ятницях о 21:20 з повторами по суботах удень.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY