Новий запустить співочий, гумористичний і магічний проекти та зніме новорічний концерт

8 Листопада 2011
11880
8 Листопада 2011
15:22

Новий запустить співочий, гумористичний і магічний проекти та зніме новорічний концерт

11880
Новий запустить співочий, гумористичний і магічний проекти та зніме новорічний концерт

22 листопада Новий канал розпочне зйомку новорічного концерту. Про це в інтерв'ю «Дусі» розповів головний продюсер Нового каналу Дмитро Царенко.

 

Зйомки пройдуть у павільйоні «Фабрики зірок». Двогодинний концерт зніматиметься у стилістиці луна-парку.

 

Окрім цього, пан Царенко повідомив про те, що Новий запускає три нових проекти.

 

Перший - дитяче співоче шоу «Я співаю», про яке вже писала «Детектор медіа». Цей проект вироблятиметься за італійським форматом Io Canto, який Новий придбав на телеринку в Каннах. Нещодавно знімальна група каналу повернулася з Мілана, де спостерігала за створенням оригінальної версії. У цьому проекті діти віком 5-16 років виконують відомі поп-хіти. У дуеті з дітьми співатимуть українські та зарубіжні зірки. Переможця обиратимуть глядачі через голосування.

 

Також канал запустить гумористичний проект «Парад порад», який вестимуть колишні КВН-ники Сергій Писаренко та Євген Нікішин.

 

Окрім цього, на каналі з'явиться шоу про фокусників «Магія міст». Участь у ньому візьмуть російські ілюзіоністи брати Сафронови.

 

Нагадаємо, що також на Новому готують співоче шоу для дорослих та сімейно-розважальне шоу із Сергієм Притулою та Олександром Педаном.

 

Інтерв'ю з Дмитром Царенком читайте на «Дусі» незабаром.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11880
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Lom
4556 дн. тому
москалізатори ще не те придумають...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду