У другому сезоні «Світлих голів» на Новому каналі зміняться умови

1 Грудня 2011
8039
1 Грудня 2011
14:50

У другому сезоні «Світлих голів» на Новому каналі зміняться умови

8039
У другому сезоні «Світлих голів» на Новому каналі зміняться умови

У другому сезоні розважального шоу «Світлі голови» на Новому каналі дещо зміняться умови. Про це йдеться в повідомленні прес-служби телеканалу.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», Новий канал повертає в ефір «Світлі голови». Ведучим проекту стане шоумен Дмитро Коляденко.

 

Особливістю шоу стане можливість учасниць укладати парі з ведучим. Той, хто програє, повинен буде виконувати певні завдання.

 

Як і раніше, за умовами шоу, учасниці - сорок світловолосих дівчат, які, розбившись на команди, за ігровим столом будуть відповідати на каверзні питання ведучого. Згідно з правилами, гра кожної команди оцінюється в балах. Ті, у кого сумарна оцінка буде вища, грають у фіналі. У фінальній грі ведучий разом з переможницею минулого сезону визначать ту, хто отримає «Мантію ясновельможного магістра».

 

Однак у другому сезоні, щоб розбавити жіночу компанію, гостями імпровізованого клубу «Світлих голів» стануть відомі чоловіки - представники українського шоу-бізнесу.

 

Нагадаємо, перший сезон «Світлих голів» Новий канал запустив улітку 2010, ведучим був Андрій Доманський. До цього він вів ще одне розважальне шоу про білявок «Хто проти блондинок?». Восени 2010 року Андрій Доманський перейшов на «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8039
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду