detector.media
10.11.2011 16:17
Вікторія Шульженко стала генеральним продюсером «1+1»
Вікторія Шульженко стала генеральним продюсером «1+1»

Сьогодні, 10 листопада, Вікторія Шульженко призначена генеральним продюсером телеканалу «1+1». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

До цього вона працювала програмним директором «1+1». Згідно з новим штатним розписом, Вікторії Шульженко тепер напряму підпорядковується програмний відділ, відділ закупівель і відділ маркетингу каналу «1+1».

 

За словами генерального директора групи компаній «1+1» Олександра Ткаченка, призначення пані Шульженко генпродюсером каналу є наслідком упроваджуваної політики підвищення самостійної ролі кожного з каналів групи, а також визнанням її внеску в зростання показників «1+1». «Вікторія вже півтора роки працює в компанії, і за цей час виросла як професіонал і менеджер. Я бажаю їй щирих успіхів у роботі», - каже пан Ткаченко.

 

Нагадаємо, що Вікторія Шульженко прийшла на «1+1» у 2009 році з посади керівника відділу закупівель Нового каналу. На «1+1» вона стала програмним директором, замінивши Сергія Дем'янчука.

 

Як писала «Детектор медіа», раніше генпродюсером каналу ТЕТ була призначена Ірина Костюк, каналу «2+2» - Олександр Асаулюк. Обидва канали входять до групи компаній «1+1».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY