«Маму в законі» окрім Нагієва вестимуть Ургант і Андрейченко

31 Жовтня 2011
11418
31 Жовтня 2011
10:41

«Маму в законі» окрім Нагієва вестимуть Ургант і Андрейченко

11418
«Маму в законі» окрім Нагієва вестимуть Ургант і Андрейченко

Ведучими нового реаліті-шоу каналу «1+1» «Мама в законі» окрім Дмитра Нагієва також стали Наталя Андрейченко і Степан Ургант. Про це повідомила прес-служба телеканалу.

 

«Мама в законі» - спільний проект «1+1» і російського каналу «Перец». Як писала «Детектор медіа», в основі проекту - проблема «майбутня невістка - свекруха».

 

«Сім привабливих і самодостатніх чоловіків 25-30 років прийшли в проект, щоб одружитися. Але з однією умовою - останнє слово залишиться за матір'ю, адже у майбутньої свекрухи завжди є своє уявлення про те, якою повинна бути ідеальна дружина її сина. Наречені з зі своїми мамами поселяться в шикарному особняку. Там же 12 потенційним нареченим виділять невеликий флігель. Шлях до сімейного щастя обіцяє бути непростим. Щоб добитися руки і серця вподобаного чоловіка, мало нагодувати його борщем або усамітнитися з ним у флігелі... Дівчатам треба буде пройти серію "іспитів" і винести нелегкі випробування», - йдеться у повідомленні.

 

Щотижня проект покидає одна з наречених, а раз на місяць - найвередливіша пара «мама-син». На місце вибулих учасників будуть приходити нові. Пара, що витримала «випробувальний термін» і «затверджена» мамою, покине шоу, щоб зіграти весілля. Головний приз - квартира у рідному місті нареченого.

 

Кастинги на участь у проекті проходили в Москві, Санкт-Петербурзі, Набережних Челнах, Іркутську, Самарі і Красноярську, а також у Києві та інших містах.

 

Нагадаємо, «Мама в законі» з Дмитром Нагієвим стартує 31 жовтня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11418
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду