detector.media
31.10.2011 10:41
«Маму в законі» окрім Нагієва вестимуть Ургант і Андрейченко

Ведучими нового реаліті-шоу каналу «1+1» «Мама в законі» окрім Дмитра Нагієва також стали Наталя Андрейченко і Степан Ургант. Про це повідомила прес-служба телеканалу.

 

«Мама в законі» - спільний проект «1+1» і російського каналу «Перец». Як писала «Детектор медіа», в основі проекту - проблема «майбутня невістка - свекруха».

 

«Сім привабливих і самодостатніх чоловіків 25-30 років прийшли в проект, щоб одружитися. Але з однією умовою - останнє слово залишиться за матір'ю, адже у майбутньої свекрухи завжди є своє уявлення про те, якою повинна бути ідеальна дружина її сина. Наречені з зі своїми мамами поселяться в шикарному особняку. Там же 12 потенційним нареченим виділять невеликий флігель. Шлях до сімейного щастя обіцяє бути непростим. Щоб добитися руки і серця вподобаного чоловіка, мало нагодувати його борщем або усамітнитися з ним у флігелі... Дівчатам треба буде пройти серію "іспитів" і винести нелегкі випробування», - йдеться у повідомленні.

 

Щотижня проект покидає одна з наречених, а раз на місяць - найвередливіша пара «мама-син». На місце вибулих учасників будуть приходити нові. Пара, що витримала «випробувальний термін» і «затверджена» мамою, покине шоу, щоб зіграти весілля. Головний приз - квартира у рідному місті нареченого.

 

Кастинги на участь у проекті проходили в Москві, Санкт-Петербурзі, Набережних Челнах, Іркутську, Самарі і Красноярську, а також у Києві та інших містах.

 

Нагадаємо, «Мама в законі» з Дмитром Нагієвим стартує 31 жовтня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY