«1+1» оголосив дату старту шоу з Нагієвим

27 Жовтня 2011
11859
27 Жовтня 2011
15:09

«1+1» оголосив дату старту шоу з Нагієвим

11859
«1+1» оголосив дату старту шоу з Нагієвим

Нове реаліті-шоу каналу «1+1» «Мама в законі» з Дмитром Нагієвим стартує 31 жовтня. Воно виходитиме щодня по буднях о 16.00. Про це зазначається на сайті телеканалу.

 

Як писала «Детектор медіа», в основі проекту - проблема «майбутня невістка - свекруха». «Мама в законі» дасть можливість свекрусі та потенційній невістці з'ясувати свої стосунки публічно й допоможе нареченому «зробити правильний вибір». Відтак, на кастинг запрошують молодих людей, готових до шлюбу, їхніх мам і дівчат, охочих вийти заміж за «чоловіка з хорошої родини».

 

Зазначимо, що Дмитро Нагієв веде «Маму в законі» в Росії на телеканалі ДТВ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11859
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
pym
4567 дн. тому
Дуже цікавий і щонайголовніше рейтинговий слот! Абалдєть! Таке бабло ввалити в проект і поставити його в день!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду