Деркач висловив Азарову обурення непрозорим розподілом цифрових ліцензій

12 Січня 2012
13122
12 Січня 2012
17:47

Деркач висловив Азарову обурення непрозорим розподілом цифрових ліцензій

13122
Деркач висловив Азарову обурення непрозорим розподілом цифрових ліцензій

Народний депутат Андрій Деркач на зустрічі прем'єр-міністра Миколи Азарова з фракцією Партії регіонів висловив обурення непрозорим розподілом ліцензій на цифрове мовлення, унаслідок чого його телекомпанія «Ера» не отримала ліцензії. Про це пише «Українська правда» з посиланням на власні джерела.

 

Андрія Деркача підтримав народний депутат Ярослав Сухий, який сказав, що після того, як у ліцензіях відмовили багатьом регіональним телекомпаніям, годі сподіватися на їхню лояльність на парламентських виборах.

 

Загалом, за свідченнями джерел УП, зустріч прем'єра з фракцією проходила на підвищених тонах, і главу уряду звинуватили в саботажі реформ.

 

Нагадаємо, ТРК «Ера» оскаржила результати цифрового конкурсу, але 12 січня суд відмовив у задоволенні позовних вимог. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13122
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Симферополь
4435 дн. тому
Эра - отличная телекомпания. Жаль что их и ТВИ и 2+2 нет в сетке вещания сеонбуда. Зачем туда напхали разные фешены и банковские новости на пару с какими то эскулапами и НЛОми ? Зачем смотреть на клизму или банковские сводки в HD ?
EURONEWS
4501 дн. тому
Даешь домашнее ТВ Деркача - ЭРУ в цифру ! Пусть он дома "ЭТО" смотрит в супер качестве. Поскольку кроме Андрея ЭРУ никто уже давно не смотрит
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду