В Одесі розпочалися зйомки нового фільму Кіри Муратової

4 Жовтня 2011
10201
4 Жовтня 2011
13:51

В Одесі розпочалися зйомки нового фільму Кіри Муратової

10201
В Одесі розпочалися зйомки нового фільму Кіри Муратової

2 жовтня в Одесі почалися зйомки фільму Кіри Муратової з робочою назвою «Кінопроби. Однокурсники». Про це повідомляється у прес-релізі  SOTA Cinema Group. Фільм пройшов конкурсний відбір і включений до Програми виробництва національних фільмів 2011-2012. 

 

Зйомки картини будуть закінчені до кінця 2011 року, прем'єра відбудеться на одному з міжнародних кінофестивалів у 2012 році.

 

Практично вся творча група картини вже працювала разом на попередніх фільмах режисера: продюсер стрічки - Олег Кохан, оператор-постановник - Володимир Панков, художник-постановник - Євген Голубенко, художник по костюмах - Руслан Хвастов. Українська частина акторського ансамблю представлена ​​Віталієм Лінецьким та Наталею Бузько, Георгієм Делієвим, Утою Кільтер, Юрієм Невгамонним, Геннадієм Скаргою і Євгенією Барсковою. Також ролі зіграють російські актори Рената Литвинова, Сергій Маковецький, Алла Демидова і Олег Табаков.

 

Герої фільму «Кінопроби. Однокурсники» - чоловік і жінка, що не зустрічалися багато років. Раптом опинившись у відрядженні в її місті, він вирішує зайти в гості, «але не просто так, а щоб з порога спитати поради: як вчинити, якщо він любить відразу двох жінок?», говориться у повідомленні SOTA.

 

Це двадцять перший фільмі Кіри Муратової. Вона виступає в ньому не тільки режисером-постановником, а й автором сценарію.

 


Приступаючи до зйомок нової картини, режисер відзначила, що їй завжди було «шалено цікаво подивитися, як будуть поводитися різні люди в однакових запропонованих умовах. Звідси народилася форма кінопроб як драматургічно-життєвої історії».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10201
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду