detector.media
04.10.2011 13:51
В Одесі розпочалися зйомки нового фільму Кіри Муратової

2 жовтня в Одесі почалися зйомки фільму Кіри Муратової з робочою назвою «Кінопроби. Однокурсники». Про це повідомляється у прес-релізі  SOTA Cinema Group. Фільм пройшов конкурсний відбір і включений до Програми виробництва національних фільмів 2011-2012. 

 

Зйомки картини будуть закінчені до кінця 2011 року, прем'єра відбудеться на одному з міжнародних кінофестивалів у 2012 році.

 

Практично вся творча група картини вже працювала разом на попередніх фільмах режисера: продюсер стрічки - Олег Кохан, оператор-постановник - Володимир Панков, художник-постановник - Євген Голубенко, художник по костюмах - Руслан Хвастов. Українська частина акторського ансамблю представлена ​​Віталієм Лінецьким та Наталею Бузько, Георгієм Делієвим, Утою Кільтер, Юрієм Невгамонним, Геннадієм Скаргою і Євгенією Барсковою. Також ролі зіграють російські актори Рената Литвинова, Сергій Маковецький, Алла Демидова і Олег Табаков.

 

Герої фільму «Кінопроби. Однокурсники» - чоловік і жінка, що не зустрічалися багато років. Раптом опинившись у відрядженні в її місті, він вирішує зайти в гості, «але не просто так, а щоб з порога спитати поради: як вчинити, якщо він любить відразу двох жінок?», говориться у повідомленні SOTA.

 

Це двадцять перший фільмі Кіри Муратової. Вона виступає в ньому не тільки режисером-постановником, а й автором сценарію.

 


Приступаючи до зйомок нової картини, режисер відзначила, що їй завжди було «шалено цікаво подивитися, як будуть поводитися різні люди в однакових запропонованих умовах. Звідси народилася форма кінопроб як драматургічно-життєвої історії».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY