Тетяна Даниленко і Павло Кужеєв працюватимуть у студії 52 години поспіль без перерви на сон

23 Серпня 2011
12779
23 Серпня 2011
16:41

Тетяна Даниленко і Павло Кужеєв працюватимуть у студії 52 години поспіль без перерви на сон

12779
Тетяна Даниленко і Павло Кужеєв працюватимуть у студії 52 години поспіль без перерви на сон

Ведучі телемарафону «Українська незалежність» на 5-му каналі Тетяна Даниленко і Павло Кужеєв працюватимуть у студії 52 години поспіль без перерв на сон. Про це повідомляє кореспондент «Детектор медіа» з-за лаштунків телемарафону.

 

Марафон розпочався 23 серпня о 12:00 та закінчиться 25 серпня о 16:00.

 

За умовами «Книги рекордів Гіннесса», до якої прагне потрапити 5 канал, ведучі марафону можуть залишати студію лише на 5 хвилин щогодини. Також вони можуть накопичувати ці перерви та, наприклад, використати 15 хвилин протягом трьох годин. Головним спонсором телемарафону виступає тонізуючий лікарський засіб.

 

У студії телеведучих підтримують народний депутат Юрій Стець і ведучий 5-го каналу Святослав Цеголко.

 

Старт марафону засвідчили судді-хронометристи Валентин Щербачов (спортивний коментатор, генеральний директор ТРК «Спорт Україна», суддя-хронометрист першої категорії змагань з лучного спорту) та Микола Петренко (майстер спорту міжнародного класу, чемпіон Європи, фіналіст кубку світу, суддя змагань з вільної боротьби). Також у студії присутні представники «Книги рекордів України» та Національного реєстру рекордів, які фіксують процес на окрему відеокамеру.

 

Ведучі пройшли медичний огляд перед початком марафону, стан їхнього здоров'я постійно контролює бригада медиків.

 

Гостями ефіру вже стали перший президент України Леонід Кравчук, радник президента Марина Ставнійчук, народний депутат Сергій Соболєв, професор КНУ імені Тараса Шевченка Григорій Перепелиця, відбулися включення телефоном депутата Європарламенту Вітаутаса Ландсбергіса та політолога Станіслава Бєлковського. Протягом трьох днів до студії приходитимуть політики, громадські, культурні діячі, спортсмени, музиканти, журналісти. Уночі в ефірі виступатимуть музичні гурти.

 

Нагадуємо минулий світовий рекорд належить перуанцю Сержіо Галіані, який працював в ефірі 50 годин 9 хвилин.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12779
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Мораль
4638 дн. тому
to Коксовый завод. Языком чесать умник типа?
Глядач
4644 дн. тому
24 серпня у вечірньому ефірі (32 години марафону) Кужеєв вже був м’яко кажучи неадекватом - тормозом. Навіщо ця ганьба по телевізору - заплітається язик, різкі рухи, різкі реакції... Даниленко трималася краще. Жалко їх - якщо Стець не допомагає, то хоч самі якось піаряться. Після медичного обстеження в них буде знайдено загострення хронічних хвороб 100%.
мысли вслух
4645 дн. тому
З такими "рекордами" вас давно переплюнули миллионы граждан СССР - они тупо "сыдилы в стильчыку" до боли в спине и рези в глазах. Нихера не производили, а просто сидели "в стильчыку" с умным видом на пустопорожних собраниях ячеек, заседаниях и съездах. КУТЕПОВ! "СЫДИТЫ В СТИЛЬЧЫКУ" - не подвиг, не рекорд, а ТУПОСТЬ. Чем Кужееву с Даниленко 52 часа сыдиты у стильчыку, лучше бы ваш Мжельский или Стець, или кто там у вас - выпустили на 2 часа в эфир Безулик. Она бы СТОЯ порвала рейтинги вашего снулого канала, это единственная ВЕДУЩАЯ на 5-м, а вы ею забиваете гвозди.
Т. Мереуца
4645 дн. тому
Шановний Кутєпов! Мої колеги саме так і працюють, не претендуючи при тому на Книгу Рекордів. Враження, що контент маратону вам не в носі, головно просидіти на стільчику 52 години. Не бачу сенсу, не бачу героїзму, не бачу здорового глузду. Бачу повний маразм помножений на бажання піару.
fcw
4645 дн. тому
А зачем и кому нужны вообще такие рекорды?... Больше нечем заняться?
Кутєпов
4645 дн. тому
Просто сядьте в стільчик і спробуйте посидіти день, вечір, ніч 23 серпня, потім ранок, день, вечір і ніч 24 серпня, і ще так само аж до 16-ї години 25 серпня. Банально спина болить лише від сидячої пози. При цьому треба модерувати весь потік гостей, ставити чітко запитання і адекватно реагувати на них. Додайте до цього щогодинне нанесення нового шару гриму, який, повірте, ще після кількох перших годин випікає очі до почервоніння. Дай Боже, щоб усе в них вдалося і марафон не довелося переривати завчасно. А свій кокс самі нюхайте.
Татка
4645 дн. тому
Танюшка конечно молодец, очень старается и вроде все делает для ого чтобы стать топовой ведущей, но увы - внешность эффектная есть, и достижения присутствуют, но мощной харизмы -увы увы... А в остальном - удачи и чтобы здоровье не подвело:)
[
4645 дн. тому
КСТАТИ! Вместо спонсора марафона - "тонизирующего медпрепарата" вполне покатил бы кокс! Идея та же! А насколько корректно и в соответствии с законодательством - такая креативненькая реклама медпрепарата? СТИМОЛ - симптоматическое лечение функциональной астении, в том числе психической.... астении эндокринного происхождения (при сахарном диабете); астеновегетативного синдрома при вегетососудистой дистонии по гипотоническому типу; алкогольно-абстинентного синдрома; сексуальной астении. В прямом эфире ведущие демонстрируют результаты употребления стимола?
NNN
4645 дн. тому
Юбилей украинской Независимости как повод сомнительного пиара на ровном месте. Мелковато.
маразм крепчает
4645 дн. тому
Случай, когда количество не имеет никакого отношения к качеству. Кстати, дорогие Павел и Татьяна! Если бы кому-то пришло в голову считать часы, которые журналисты всех каналов провели в студии, освещая Скниловскую трагедию, думаю вы были бы в культурном шоке. Вот только мы просто работаем, а вы тащитесь от себя в телевизоре.
Коксовий завод
4645 дн. тому
Цікаво, скільки "коксу" вжиє Павло Кужеєв цього разу, щоб дати рекорд? :-) Міліції буде зручно ловити дилерів прямо на Рибальському півострові.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду