На «Інтері» стартує туристичний проект з Аланом та Жанною Бадоєвими

1 Лютого 2011
19312
1 Лютого 2011
14:23

На «Інтері» стартує туристичний проект з Аланом та Жанною Бадоєвими

19312
На «Інтері» стартує туристичний проект з Аланом та Жанною Бадоєвими

13 лютого на каналі «Інтер» стартує нове туристичне шоу «Орел і решка», який розповідатиме про відпочинок за кордоном для людей з різним достатком. Ведучими проекту будуть кліпмейкер Алан Бадоєв і його дружина телеведуча Жанна Бадоєва. Про це повідомляє прес-служба «Інтера».

 

У кожному випуску програми - одна країна або місто з двох різних точок: мандрівника, не обмеженого в засобах, і мандрівника економного. Ведучі на початку шоу підкидають монетку, щоб з'ясувати, хто з них летить із золотою кредитною карткою, а хто - зі 100 євро (або 100 доларами в залежності від країни).

 

Той із подружжя, хто отримує золоту кредитку, скуштує «всі принади країни по повній програмі» - до його послуг розкішні готелі, ресторани, ексклюзивні розваги, відпочинок, дорогий шопінг, закриті вечірки, зустрічі з місцевими зірками. А якщо доведеться подорожувати з мінімальним бюджетом, то потрібно буде економити, знаходити безкоштовну ночівлю, мандрувати автостопом, втягуватися в авантюру, харчуватися тим, що потрапить під руку.

 

Нагадаємо, «Інтер» запускає програму подорожей «Попелюшка для Баскова», а на Першому національному уже стартував проект про мандрівки на вікенд «Навколо світу за 48 годин» з Ігорем Посипайком і Настею Дрізо, на «1+1» - програма про подорожі нетуристичними куточками планети «Світ навиворіт» з Дмитром Комаровим.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19312
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
4537 дн. тому
Сегодня посмотрела программу впервые, какая дура эта бадоева просто тошнит, больше смотреть не буду
BULLET
4657 дн. тому
"Орел и решка" на "Интер" дурацкая телепередача: - противный голос Жанны Бадоевой (почти пищит) - самолюбование Алана Бадоева (своими ужимками напоминает латентного педераста) - глупость Алана Бадоева (швейцару сказал "Hello", любит носить футболку с надписью "начинающий гинеколог", этим, видимо, он показывает, что может предложить женщине в сексе) - жадность и показушная пафосность Алана. В последних передачах участь экономить выпадает Жанне, а шиковать - Алану. Это, наверно, из-за того, что он не способен общатся с обыкновенными людьми, постоянно проявляется его глупость, стяжательство. А богатые его тоже за своего не признают - видимо чуют гнилость его душонки, так и прриходится крутиться как петуху ужаленному :)))
Женечка
4730 дн. тому
это пародия, реализация отвратительная, как то все тупо, только если с бодуна смотреть. Очередная жена мужа стала телеведущей за счет мужа, вот вам и решка с орлом.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду