detector.media
01.02.2011 14:23
На «Інтері» стартує туристичний проект з Аланом та Жанною Бадоєвими

13 лютого на каналі «Інтер» стартує нове туристичне шоу «Орел і решка», який розповідатиме про відпочинок за кордоном для людей з різним достатком. Ведучими проекту будуть кліпмейкер Алан Бадоєв і його дружина телеведуча Жанна Бадоєва. Про це повідомляє прес-служба «Інтера».

 

У кожному випуску програми - одна країна або місто з двох різних точок: мандрівника, не обмеженого в засобах, і мандрівника економного. Ведучі на початку шоу підкидають монетку, щоб з'ясувати, хто з них летить із золотою кредитною карткою, а хто - зі 100 євро (або 100 доларами в залежності від країни).

 

Той із подружжя, хто отримує золоту кредитку, скуштує «всі принади країни по повній програмі» - до його послуг розкішні готелі, ресторани, ексклюзивні розваги, відпочинок, дорогий шопінг, закриті вечірки, зустрічі з місцевими зірками. А якщо доведеться подорожувати з мінімальним бюджетом, то потрібно буде економити, знаходити безкоштовну ночівлю, мандрувати автостопом, втягуватися в авантюру, харчуватися тим, що потрапить під руку.

 

Нагадаємо, «Інтер» запускає програму подорожей «Попелюшка для Баскова», а на Першому національному уже стартував проект про мандрівки на вікенд «Навколо світу за 48 годин» з Ігорем Посипайком і Настею Дрізо, на «1+1» - програма про подорожі нетуристичними куточками планети «Світ навиворіт» з Дмитром Комаровим.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY