Посипайко знімає телепроект «Навколо світу за 48 годин» на фотоапарат

11 Листопада 2010
18839
11 Листопада 2010
12:46

Посипайко знімає телепроект «Навколо світу за 48 годин» на фотоапарат

18839
Посипайко знімає телепроект «Навколо світу за 48 годин» на фотоапарат

Новий туристичний проект «Навколо світу за 48 годин», який незабаром вийде на Першому національному, автор і ведучий Ігор Посипайко знімає на фотоапарат.

 

У коментарі «Детектор медіа» Ігор Посипайко зазначив, що програму робить його продакшн РM Studio. «Ця програма довгий час була моєю мрією, і мені нарешті вдалося домовитись з Першим національним про її трансляцію. Я знайшов спонсорів. Насправді, створення такої туристичної програми - діло не важке,  для зйомки достатньо лише фотоапарату Mars, який знімає прекрасну кіношну картинку, і комп'ютера Apple Mac Pro, який гарно монтує» - повідомив пан Посипайко.

 

За словами Ігоря Посипайка, продакшн РM Studio не виробляє проекти для інших телеканалів, а наразі повністю зосереджений на співпраці з НТКУ. «Я повністю з Першим національним. Веду на каналі три програми - "Євробачення", "Національна двадцятка" та "Навколо світу за 48 годин"», - сказав телеведучий.

 

Як писала ТК, на Першому національному стартує пізнавально-розважальна програма «Навколо світу за 48 годин», яку вестимуть Ігор Посипайко та Настя Дрізо.

 

Тетяна Войтенко для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18839
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Фотограф
4922 дн. тому
Не Mars а Mark (Canon) - хоч почитайте, про що пишете...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду