О 18:30 ТВі розпочне пряму трансляцію акції протесту підприємців з Майдану (ОНОВЛЕНО)

22 Листопада 2010
19698
22 Листопада 2010
18:07

О 18:30 ТВі розпочне пряму трансляцію акції протесту підприємців з Майдану (ОНОВЛЕНО)

19698
О 18:30 ТВі розпочне пряму трансляцію акції протесту підприємців з Майдану (ОНОВЛЕНО)

Телеканал ТВі 22 листопада о 18.30 розпочинає пряму трансляцію акції протесту підприємців малого та середнього бізнесу з Майдану Незалежності. Про це повідомляє прес-служба ТВі.

 

ТВі закликає колег-журналістів не замовчувати подію та об'єктивно її висвітлювати.

 

Як відомо, в понеділок представники малого й середнього бізнесу проводять у Києві на Майдані Незалежності багатотисячну акцію протесту проти нового Податкового кодексу. За оцінками журналістів, протестувальників не менше 10 тисяч.

 

Київська незалежна медіа-профспілка закликала керівників ЗМІ відгукнутися на заклики підприємців-протестувальників та припинити «страусячу політику» й об'єктивно висвітлювати акції протесту підприємців України.

 

Станом на 18:30 пряма трансляція на ТВі акції протесту затримується. Як пояснює прес-служба каналу, журналісти пробиваються через кордони міліції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19698
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5анал
4902 дн. тому
как про частоты - так ТВi волал круглостуточно, как про Майдан, так ждали до последнего, теперь ПТС-ка опаздывает, милиция мешает, эфир глушат, ну блин все никак. А люди на Майдане с 12 часов
TBi
4902 дн. тому
начало трансляции оринтировочно в 19.00 ПТСка еще в пути
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду