КНМП закликає ЗМІ об’єктивно висвітлювати акції протесту підприємців

22 Листопада 2010
16885
22 Листопада 2010
18:02

КНМП закликає ЗМІ об’єктивно висвітлювати акції протесту підприємців

16885
КНМП закликає ЗМІ об’єктивно висвітлювати акції протесту підприємців

Київська незалежна медіа-профспілка закликає керівників засобів масової інформації відгукнутися на заклики підприємців-протестувальників та припинити «страусячу політику» й об'єктивно висвітлювати акції протесту підприємців України. Відповідну заяву профспілка поширила 22 листопада.

 

На думку КНМП, протести підприємців сприяють утвердженню свободи слова в Україні, в чому зацікавлені як рядові журналісти, так і керівники засобів масової інформації.

 

У випадку продовження цензурного тиску з боку власників і керівників КНМП закликає журналістів не мовчати, а висловлювати свої протести аж до страйку. «Адже сьогодні тактика замовчування виглядає не просто смішно, але жалюгідно. Нині існують інші засоби передавання інформації. І коли на фоні цього ЗМІ або замовчують, або перекручують сутність подій, то вони втрачають довіру народу, довіру аудиторії, для якої вони мають працювати», - йдеться в заяві.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16885
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду