«ВІ Україна» продовжив договори з ТВі, «24» та О-ТV

18 Листопада 2010
8350
18 Листопада 2010
14:33

«ВІ Україна» продовжив договори з ТВі, «24» та О-ТV

8350
«ВІ Україна» продовжив договори з ТВі, «24» та О-ТV

Сейлз-хаус «Відео Інтернешнл Україна» у 2011 році продовжить продавати рекламний час телеканалів ТВі, «24» та О-ТV. Про це «Детектор медіа» повідомив директор компанії Валерій Маштаков.

 

За його словами, перелік клієнтів не остаточний: ведуться переговори з іншими каналами - як із тими, з якими «ВІ Україна» працював цього року, так і з новими. Нагадаємо, у 2010 році сейлз-хаус продавав рекламний час ТОНІСа, Star TV та Першого автомобільного (разом з ТВі, «24» та О-ТV).

 

За інформацією «Детектор медіа», нещодавно свої послуги ТВі та О-ТV, а також Ru Music пропонував дім продажів холдингу StarLightMedia - StarLight sales. Директор StarLight sales Андрій Партика повідомив ТК, що наразі переговори вже ні з ким не ведуться і що навряд чи до кінця року компанія візьме на обслуговування канал не зі свого холдингу.

 

Нагадаємо, у Росії наступного року ВІ продаватиме рекламу в ефірі «Первого канала». Також компанія консультуватиме холдинги ВГТРК та «СТС Медіа»: вони створюють власних селлерів, проте ВІ, за інформацією російського «Коммерсанта», веде переговори з їхніми рекламодавцями. Зміни у схемі продажів зумовлені минулорічними поправками до закону «Про рекламу», якими обмежено частку ринку одного сейлз-хауса до 35%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8350
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду