УМХ призначив редактором українського Forbes росіянина

2 Листопада 2010
20677
2 Листопада 2010
17:33

УМХ призначив редактором українського Forbes росіянина

20677
УМХ призначив редактором українського Forbes росіянина

Головним редактором ділового журналу «Forbes в Украине» став Володимир Фєдорін, до цього - перший заступник головного редактора Forbes у Росії. Про це повідомляється в прес-релізі Українського медіахолдингу, видавця журналу, що має запуститися навесні 2011 року.


У 2001-2005 роках пан Фєдорін працював у газеті «Ведомости», у 2005-2008 - в закритому нині журналі SmartMoney. З лютого 2008 року він - у російському Forbes.


Нагадаємо, у серпні цього року УМХ отримав ліцензію на запуск локальної версії Forbes. Перший номер видання має вийти в березні 2011 року.


За словами президента УМХ Бориса Ложкіна, завдання холдингу - за три роки зробити з «Forbes в Украине» діловий журнал з найбільшою читацькою довірою та найбільшими рекламними доходами.


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20677
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гоша
4930 дн. тому
Якщо цей журнал писатиме про Україну, про наші тутешні події і наших персон, то мені байдуже якою то буде мовою Хоч англійською, аби цікаво й професійно.
Sparrov
4931 дн. тому
Байдуже хто він за національністю, чи звідкіля родом. Якщо журнал був би моєю мовою купував би, та це навряд чи трапиться. От і зводиться увесь мій вибір до Дзеркала Тижня, та Українського Тижня. Іноді сміх бере щодо цих "українських редакцій". Колись надибував в деяких журналах навіть ціни в оглядах наводили в RUR, нащо тоді редакцій?! В останні кілька років таки навчилися ціни в UAH вказувати. І з пів-десятка видань російсько- чи польсько- мовних, які буває із задоволенням читаю в Інеті, але яким ніколи не заплачу й копійки: Gazeta Wyborzca, Деловая столица, Инвест-газета, ...
mark
4931 дн. тому
Удачи! Когда-то была мечта работать в Forbes ;-)
Alex
4931 дн. тому
Українця не знайшлось? Немає українців, одні рУсскоязЬІкЬІе хохли зостались.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду