UMH інвестує в українську версію Forbes $2 млн

30 Листопада 2010
13771
30 Листопада 2010
16:12

UMH інвестує в українську версію Forbes $2 млн

13771
UMH інвестує в українську версію Forbes $2 млн

Медіагрупа United Media Holding (UMH) інвестує у запуск журналу «Forbes в Украине» $2 млн. Про це повідомляє прес-служба УМХ із посиланням на новину агентства «Інтерфакс».

 

«У Forbes ми вклали $2 млн. Окуповуватися він почне з третього року (виходу)», - повідомив генеральний директор холдингу Олександр Страхов.

 

За словами пана Страхова, найближчим часом основним напрямом інвестицій для UMH стануть інтернет-проекти. Зокрема наразі холдинг веде переговори щодо купівлі одного російського та одного українського інтернет-проектів.

 

Нагадаємо, перший номер «Forbes в Украине» має вийти у березні 2011 року. Головним редактором журналу призначено росіянина Володимира Федорина.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13771
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Хаачу в Мааскву
4898 дн. тому
О, очєрєдной буржуйскій журнал на русском язикє ... Отлічная новость для хохлов.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду