Юрій Аксьонов працюватиме у Forbes

5 Січня 2011
19120
5 Січня 2011
17:11

Юрій Аксьонов працюватиме у Forbes

19120
Юрій Аксьонов працюватиме у Forbes

Юрій Аксьонов призначений заступником головного редактора журналу Forbes («Український медіахолдинг»), запуск якого заплановано на березень. Цю інформацію він підтвердив ТК особисто, зазначивши, що вже почав працювати на новій роботі.

 

Нагадаємо, наприкінці грудня пан Аксьонов пішов з посади заступника головного редактора, редактора розділу «Компании и рынки» газети «Деловая столица» (група компаній «Картель»). Раніше керівництво «Українського медіахолдингу» призначило Володимира Фєдоріна головним редактором української версії Forbes, Катерину Глазкову - заступником головреда.

 

Як повідомив ТК Володимир Фєдорін, збільшувати кількість заступників наразі не планується.

 

Редактором блоку «Предпринимательство» Forbes буде Владислав Головін (до цього - редактор відділу «Экономика» у виданні «Левый берег»), редактором блоку «Стиль» - Тимур Дорофєєв (екс-головред закритого журналу УМХ ТimeOut).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19120
Читайте також
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
N
4853 дн. тому
При чем здесь усы?.... Если не ошибаюсь, Аксенов проработал замом в ДС лет 10, а зная Инну Ковтун, если бы было что-то не так - никто бы и дня не проработал....
Ярослав
4859 дн. тому
Эта фотка была сделана фигзнакогда в купидоне. устарела уже. действительно без усов
Нора
4860 дн. тому
уМЕРЕТЬ, не встать.
Nora
4861 дн. тому
н-да, этот товарищ несколько лет подряд портил репутацию Деловой столицы. Бедный Форбс!
хехе
4861 дн. тому
Поздравляю!
FLROY
4862 дн. тому
Он без усов
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду