Порошенко якщо і продасть 5 канал, то тільки журналістам: «Господь захистив нас від спокуси»

3 Вересня 2010
14554
3 Вересня 2010
16:12

Порошенко якщо і продасть 5 канал, то тільки журналістам: «Господь захистив нас від спокуси»

14554
Порошенко якщо і продасть 5 канал, то тільки журналістам: «Господь захистив нас від спокуси»

«Ми починаємо переговори з колективом каналу для того, щоб запросити журналістський колектив в коло власників продюсерського центру, який виробляє продукт для 5-го каналу», - сказав власник каналу і голова наглядової ради Петро Порошенко під час підписання «Угоди про взаєморозуміння» з журналістським колективом  3 вересня в УНІАНі.

 

Порошенко повідомив, що журналісти займатимуться створенням громадської організації. Саме цю ГО як юридичну особу запросять до продюсерського центру як співвласника. «Ми робимо це для того, щоб підвищити відповідальність журналістського колективу, так і для того, щоб підвищити мотивацію. Це буде перший такий крок в українських електронних мас-медіа», - зауважив Петро Порошенко.

 

Відповідаючи на запитання ТК, чи пропонували йому представники влади продати 5 канал, Петро Порошенко зазначив, що безпосередньо йому вищі керівники держави жодного разу не пропонували продати канал, зате українські та іноземні інвестори виступали з дуже спокусливими пропозиціями.

 

«Але ми пішли в церкву, помолилися, і Господь захистив нас від спокуси. Я погоджусь продати канал тоді, коли у журналістського колективу буде достатньо коштів, для того, щоб викупити його», - сказав Порошенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14554
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
micka
4983 дн. тому
[читай: никогда!]
Мар'яна Закусило
4986 дн. тому
Алілуя!:)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду