Порошенко перепідписав з журналістами 5-го каналу угоду про взаєморозуміння

3 Вересня 2010
18865
3 Вересня 2010
15:07

Порошенко перепідписав з журналістами 5-го каналу угоду про взаєморозуміння

18865
Порошенко перепідписав з журналістами 5-го каналу угоду про взаєморозуміння

Голова наглядової ради і власник 5-го каналу Петро Порошенко публічно перепідписав «Угоду про взаєморозуміння» з журналістським колективом. Це сталося 3 вересня у прес-центрі УНІАН. Від імені журналістського колективу угоду підписав шеф-редактор і голова редакційної ради 5-го каналу Володимир Мжельський. У заході також узяв участь генеральний директор 5-го каналу Іван Адамчук.

 

«Ми продовжуємо традицію 5-го каналу, яка була започаткована ще 2003 року. Тоді ми урочисто в Будинку вчителя підписали угоду "Основи редакційної політики", де були відображені основні принципи взаємовідносин між журналістами і власниками. Я пишаюся тим, що це був такий перший публічний документ, який потім навіть став правовою нормою. 2006 року ми підписали угоду про взаєморозуміння, якою чітко регулюємо взаємовідносини між журналістським колективом і власником», - сказав Петро Порошенко.

 

За його словами, перепідписання угоди викликано тим, що один з попередніх підписантів, генеральний продюсер Олександр Народецький, уже не працює на каналі. Крім того, на думку Порошенка, у нових політичних реаліях задекларувати базові принципи каналу є надзвичайно важливо.

 

Власник 5-го каналу не зміг обійти тему частотного судового процесу, в якому канал є фігурантом. «5 канал задекларував бажання, щоб повернути собі частоти, і ми будемо для цього використовувати всі законні і наявні в нашому розпорядженні засоби: касаційні оскарження рішень суду і максимальне висвітлення процедури конкурсу розподілу частот у разі його оголошення і проведення Національною радою», - зазначив Петро Порошенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18865
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Розумна
5002 дн. тому
з колективом? хаха, цікаво хто в тому документі представляє колектив :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду