Янукович переконує, що в Україні цензури немає

18 Серпня 2010
14676
18 Серпня 2010
13:04

Янукович переконує, що в Україні цензури немає

14676
Янукович переконує, що в Україні цензури немає

Президент Віктор Янукович заперечує існування цензури в Україні. Про це він сказав під час відвідин Сорочинського ярмарку, відповідаючи на запитання журналістів, повідомляє прес-служба глави держави.

 

Глава держави наголосив, що якби в Україні справді існувало це явище, то навряд чи таке питання з боку журналістів взагалі могло б бути поставлене.

 

Також він переконаний у тому, що «дискусія навколо свободи слова і цензури в Україні нагнітається з метою використання цієї теми як засобу політичної боротьби». Президент звернувся до представників ЗМІ із проханням поінформувати його про те, «хто вам заважає писати правду»: «Назвіть мені прізвища, назвіть мені компанію, власника... Поки що я конкретної відповіді не отримав». 

 

Віктор Янукович додав, що він  зацікавленим у існуванні свободи преси в Україні: «Я добре розумію, що тільки вільна людина, в якої будуть захищені права, буде жити щасливою в цій країні. Я хочу і бажаю своїм дітям і онукам, щоб вони жили в такій країні».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14676
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Игорь
5012 дн. тому
Для yereme. Идиотское, непрофессиональное, граничащее в провокацией, поведение ряда так называемых "журналистов" - это далеко не те примеры, которые говорят о системных нарушениях в области свободы слова. Если есть такие реальные примеры - выкладывайте на сайтах. С фамилиями, датами, адресами и конкретными случаями. А не визжите "взагали", создавая элементарный довольно дешёвый (хотя и хорошо, вероятно, оплаченный) пиар. С привлечением зарубежных "специалистов".
yereme
5012 дн. тому
"Президент звернувся до представників ЗМІ із проханням поінформувати його про те, «хто вам заважає писати правду». Назвіть мені прізвища, назвіть мені компанію, власника... Поки що я конкретної відповіді не отримав». ПРИДЕТСЯ ТЕПЕРЬ НАЧАТЬ КАМПАНИЮ "ИНФОРМИРУЕМ ПРЕЗИДЕНТА КАК ЛАМАЛИ АНДРУШКА, КУТРАКОВА, ОТКОВИЧА И ИЖЕ С НИМИ")))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду