Дзікі підписав угоду з Шустером. Але лише до 31 грудня

10 Липня 2010
17651
10 Липня 2010
12:46

Дзікі підписав угоду з Шустером. Але лише до 31 грудня

17651
Від нового року закінчується і власний контракт гендиректора з телекомпанією «Україна»
Дзікі підписав угоду з Шустером. Але лише до 31 грудня

«Савік Шустер студія» уклала угоду з ТРК «Україна» щодо виходу проекту «Шустер live» у наступному сезоні. Про це ТК повідомив генеральний директор телеканалу «Україна» Вальдемар Дзікі.

 

Вчора під час останнього ефіру політичного шоу в цьому сезоні ведучий Савік Шустер повідомив, що проект відновить свій вихід у вересні.

 

«У першу п'ятницю вересня проект вийде в  ефір. Або якщо будуть якісь технічні проблеми, то це буде друга п'ятниця», - підтвердив ТК пан Дзікі.

 

Інформацію про те, чи стане програма довшою на годину, як повідомлялось раніше, генеральний директор «України» не підтвердив і не спростував, «щоб  не полегшувати життя конкурентам» і не оголошувати деталі сітки нового сезону.

 

За його словами, угода підписана до кінця року - до 31 грудня. Той факт, що угоду укладено не на весь сезон, Вальдемар Дзікі пояснив терміном дії власного контракту.

 

«Це пов'язано не з Савіком Шустером, а з тим, що мій контракт з ТРК «Україна» закінчується 1 січня, таким чином я не в силі підписувати контракт на більш довгий період, ніж до кінця року», - сказав він.

 

Також Дзікі погодився відповісти на кілька запитань ТК:

 

Пане Вальдемаре, чи збираєтесь ви продовжувати свій контракт з «Україною»?

- Поки що не коментую. Я думаю, що в свій час буде офіційне повідомлення, де ми все розкажемо. Контракт - це, взагалі-то, конфіденційна річ.

 

Чи будуть якісь зміни в проекті Шустера у порівнянні з минулим сезоном?

- Ми домовились, що Шустер, як журналіст, працює в ефірі вільно. Я ніколи не намагався впливати на його ідеї. У нас може бути лише творча розмова щодо того, що варто покращити. Головний принцип програми «Шустер live» - це тримати політичну рівновагу. І я думаю, що Савік про це добре знає, і це принцип, за яким працював і працюватиме наш канал. Всі політичні сили мають рівне право висловити свою думку, так щоб це було збалансовано. Решту творчих питань вирішує тільки «Савік Шустер студія»

 

 На які показники програми ви розраховуєте в наступному сезоні?

- Показники є більш-менш стабільними. Але такі програми залежать від гостей, тем. Звичайно, ми сподіваємось, що показники зростатимуть десь між 11% та 13% середньої частки за комерційною аудиторією каналу. Але зверніть увагу, що при цьому у Шустера бувають програми на 16-18%. Адже для таких програм важлива не лише майстерність журналіста, а й реалії у країні.

 

 

Як вже повідомляла ТК, на новий сезон «Україна» відмовилась від щоденного «Шустер live», за словами Вальдемара Дзікого причинами відмови стали зміни у програмуванні прайму та показники проекту. Останній випуск вийшов в ефір 10 червня. Однак Савік Шустер веде  переговори з декількома каналами з приводу формату буднів «Шустер live». Зокрема генеральний директор ТВі Микола Княжицький підтвердив факт переговорів з продакшном щодо щоденного проекту.

 

 

Нагадаємо, «Шустер live» виходить на телеканалі «Україна» з вересня 2008 року. Востаннє угода з виробниками проекту була підписана у серпні 2009 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17651
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
...
5033 дн. тому
Если твой ник "Знающий", тогда зачем подписываешся "Интересующийся"? Совсем плох стал, фафа? Ткаченко, делом займись. Пока на форумах хрень всякую пишешь, кто плюсами рулит? Шульженко с Близнюк?
Интересующийся
5034 дн. тому
Я - не Ткаченко. Мой ник - "Знающий". А это - совершенно разные вещи...
Интересующемуся
5035 дн. тому
Ткаченко, та попустись уже.
Интересующийся
5035 дн. тому
Вальдемар, Таню Гнедаш заберите пожалуйста с собой в Польшу.
Форльян
5036 дн. тому
Форльян,Кидира, Кесьерес,Вилля,Агильяр,Мединна, Гальяс- сколько можно коверкать фамилии игроков и тренеров изображая знание иностранных языков? В футболе Савик НОЛЬ!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду