Олександр Акопов: Я не отримував пропозиції очолити ТРК «Україна»

4 Серпня 2010
16622
4 Серпня 2010
13:21

Олександр Акопов: Я не отримував пропозиції очолити ТРК «Україна»

16622
Олександр Акопов: Я не отримував пропозиції очолити ТРК «Україна»

Голова ради директорів російської продакшн-компанії «Амедіа» Олександр Акопов не отримував пропозиції очолити телеканал «Україна». Про це пан Акопов розказав у коментарі ТК.

 

Нагадаємо, раніше сайт «Медіаняня» повідомляв про те, що Олександр Акопов незабаром може стати керівником  ТРК «Україна». Як писала ТК, контракт чинного генерального директора телеканалу Вальдемара Дзікого закінчується 1 січня 2011 року.

 

Олександр Акопов зазначив, що вже півроку входить до складу наглядової ради ТРК «Україна», цю пропозицію він отримав від менеджменту та власників каналу.

 

«Туди входять представники великих аудиторських компаній і низка керівників, що мають стосунок до каналу. Це такий дорадчий орган, який дає свої  рекомендації», - зазначив він.

 

ТК чекає на коментар прес-служби щодо складу наглядової ради «України».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16622
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Lith
5023 дн. тому
Нет дыма без огня...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду