Віктор Янукович не знайомий зі своїм консультантом Ігорем Шуваловим (+ВІДЕО)

4 Червня 2010
28281
4 Червня 2010
12:59

Віктор Янукович не знайомий зі своїм консультантом Ігорем Шуваловим (+ВІДЕО)

28281
Віктор Янукович не знайомий зі своїм консультантом Ігорем Шуваловим (+ВІДЕО)

Президент Віктор Янукович стверджує, що він не знайомий з російським політтехнологом Ігорем Шуваловим, якого, за інформацією журналістів, нині часто бачать в Адміністрації президента і який «працює» з телеканалами. Про це він сказав у відповідь на запитання журналіста «Детектор медіа» Світлани Остапи під час прес-конференції з нагоди 100 днів перебування президента при владі.

 

Світлана Остапа поцікавилася, у яких питаннях Віктора Януковича консультують російські політтехнологи, яких часто бачать на Банковій, зокрема, Ігор Шувалов, пов'язаний колись із Максимом Курочкіним.

 

«Я з ним не знайомий, чесно скажу (президент засміявся - ТК). Якщо він цікавий, я б із задоволенням з ним познайомився», - сказав Віктор Янукович.

 

«Пошукайте його, запросіть до мене», - звернувся він у бік своїх помічників.

 

У цей час хтось із журналістів у залі зауважив: «У Льовочкіна є контакти - це його близький друг».

 

Нагадаємо, три роки тому в інтерв'ю інтернет-виданню «Обозреватель» Ігор Шувалов підтвердив, що консультує Віктора Януковича. «Участвовал, например, в подготовке к последней расширенной пресс-конференции Премьер-министра, которую вы, если не ошибаюсь, охарактеризовали «а-ля Путин с человеческим лицом»», - сказав тоді він журналістці «Обозревателя» Соні Кошкіній.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28281
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
nnnnnn
5070 дн. тому
Дурак, ще й дураком прикидається ...
ну правильно
5071 дн. тому
ну правильно, так і же і написано про кошкіну - "хтось із журналістів"
альо
5072 дн. тому
"У цей час хтось із журналістів у залі зауважив" - не хтось із журналістів, а Соня Кошкіна. Хіба не чути?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду