Льовочкін визнав Ігоря Шувалова своїм радником

17 Березня 2011
27734
17 Березня 2011
16:34

Льовочкін визнав Ігоря Шувалова своїм радником

27734
Льовочкін визнав Ігоря Шувалова своїм радником

Глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін визнав, що позаштатним радником у нього працює політтехнолог з Росії Ігор Шувалов. Про це Льовочкін сказав на брифінгу в Києві, пише «Українська правда».

 

«Це не секрет, Ігор Шувалов працює в мене позаштатним радником. Я нічого поганого тут не бачу, - додав він. - Все, що відбувається навколо Шувалова - це спроба міфілогізувати цей образ з метою дискредитувати владу і цю людину. Він людина прогресивна, добре розуміє сучасні інформаційні технології. І ті питання, які мене цікавлять - це співпраця з іноземними медіа.  Не скажу, що він повністю закриває цей сегмент, але частина інформаційно-аналітичної складової лежить на ньому».

 

На питання, де Шувалов працює на постійній основі в Україні, Льовочкін сказав: «Мені здається, що він працює в аналітично-консультаційному центрі». Водночас він не зміг точно сказати, чи має Шувалов дозвіл на роботу в Україні. «Напевно, так», - сказав Льовочкін.

 

Ігор Шувалов відмовився підтвердити цю інформацію ТК особисто, сказавши, що якщо «це сказав Льовочкін, то у нього і запитуйте».

 

Нагадаємо, у липні на запитання ТК щодо того, у яких питаннях Віктора Януковича консультують російські політтехнологи, яких часто бачать на Банковій, зокрема, Ігор Шувалов, пов'язаний колись із Максимом Курочкіним, президент відповів: «Я з ним не знайомий, чесно скажу. Якщо він цікавий, я б із задоволенням з ним познайомився».

 

Як відомо, Шувалов неодноразово був помічений в адміністрації президента, хоча глава СБУ Валерій Хорошковський стверджував, що Шувалов працює як консультант на каналі «Інтер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27734
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду