Російський політтехнолог Ігор Шувалов підтвердив, що консультує команду Януковича

7 Квітня 2007
12161
7 Квітня 2007
14:55

Російський політтехнолог Ігор Шувалов підтвердив, що консультує команду Януковича

12161
Російський політтехнолог Ігор Шувалов підтвердив, що консультує команду Януковича

Відомий російський політтехнолог Ігор Шувалов, якого вважають причетним до створення системи «темників», дав інтервю інтернет-виданню «Обозреватель». Він підтвердив, що консультує команду премєр-міністра Януковича.  

 

На запитання кореспондента «Обозревателя» Соні Кошкіної щодо конкретних функцій, які Ігор Шувалов виконує в Кабінеті Міністрів, екс-політтехнолог Леоніда Кучми відповів:  «Участвовал, например, в подготовке к последней расширенной пресс-конференции Премьер-министра, которую вы, если не ошибаюсь, охарактеризовали «а-ля Путин с человеческим лицом»».  Також, за словами пана Шувалова, на Юлію Тимошенко зараз працює російський політтехнолог Олексій Ситников.

 

Колишній політтехнолог Леоніда Кучми не заперечив свою причетність до «темників». «Конечно, я использовал «темники», но, не как элемент цензуры, а как элемент информационной кампании. Касательно авторства… У таких бумаг нет, как правило, конкретного авторства, они составляются группой людей абсолютно технически», - сказав Ігор Шувалов.  Він також назвав автора передвиборної реклами про розділення України на три сорти, спрямованої проти кандидата у Президенти Віктора Ющенка: «их автор – гражданин Украины, господин Грановский, работающий сейчас советником заместителя главы СНБО Валерия Хорошковского». 

 

Нагадаємо, Володимир Грановський (Грановскі) є членом Правління АТЗТ «УНТК» (канал «Інтер»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12161
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду