detector.media
04.06.2010 12:59
Віктор Янукович не знайомий зі своїм консультантом Ігорем Шуваловим (+ВІДЕО)

Президент Віктор Янукович стверджує, що він не знайомий з російським політтехнологом Ігорем Шуваловим, якого, за інформацією журналістів, нині часто бачать в Адміністрації президента і який «працює» з телеканалами. Про це він сказав у відповідь на запитання журналіста «Детектор медіа» Світлани Остапи під час прес-конференції з нагоди 100 днів перебування президента при владі.

 

Світлана Остапа поцікавилася, у яких питаннях Віктора Януковича консультують російські політтехнологи, яких часто бачать на Банковій, зокрема, Ігор Шувалов, пов'язаний колись із Максимом Курочкіним.

 

«Я з ним не знайомий, чесно скажу (президент засміявся - ТК). Якщо він цікавий, я б із задоволенням з ним познайомився», - сказав Віктор Янукович.

 

«Пошукайте його, запросіть до мене», - звернувся він у бік своїх помічників.

 

У цей час хтось із журналістів у залі зауважив: «У Льовочкіна є контакти - це його близький друг».

 

Нагадаємо, три роки тому в інтерв'ю інтернет-виданню «Обозреватель» Ігор Шувалов підтвердив, що консультує Віктора Януковича. «Участвовал, например, в подготовке к последней расширенной пресс-конференции Премьер-министра, которую вы, если не ошибаюсь, охарактеризовали «а-ля Путин с человеческим лицом»», - сказав тоді він журналістці «Обозревателя» Соні Кошкіній.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY