«Львівська газета» проситься у власність облради

13 Травня 2010
13614
13 Травня 2010
11:11

«Львівська газета» проситься у власність облради

13614
«Львівська газета» проситься у власність облради

Сьогодні в порядок денний сесії Львівської обласної ради депутати включили питання про входження облради у склад засновників «Львівської газети», повідомляє Вголос.

 

Як пояснив голова Львівської облради Мирослав Сеник, з проханням взяти «Львівську газету» у комунальну власність звернулася редакція газети. Значних боргів у газети немає. Спричинене таке прохання, як зауважив Мирослав Сеник, тим, «що, напевно, у власників немає грошей на утримання газети».

 

Видавцем «Львівської газети» є ТзОВ «Львівська газета. Вісник міста». Газета виходить щочетверга. Офіційний наклад 87 200 примірників. Неофіційно власником газети є депутат Львівської міськради Роман Шлапак.

 

«Переговори про продаж чи переоформлення газети велися достатньо давно, оскільки останнім часом фінансові показники не були задовільними, Це була ініціатива власника», - сказав «Детектор медіа» директор газети Юрій Булик

 

Коментуючи слова голови обласної ради Мирослава Сеника про те, що газета має 60-70 тисяч гривень боргів, Юрій Булик назвав цей борг «поточним» і невеликим, як для такого підприємства.


 
«Я думаю, що для газети це однозначно позитивна зміна, адже видання буде розвиватись і працювати далі. Звичайно, всі переживають, бо період кардинальних змін на кожному підприємстві не є легким. Але я думаю, що причин для занепокоєння нема - всі будуть працювати і заробляти гроші», - сказав пан Булик.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13614
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Друкар
5097 дн. тому
Її реальний наклад - 1500-2000 примірників.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду