detector.media
13.05.2010 11:11
«Львівська газета» проситься у власність облради

Сьогодні в порядок денний сесії Львівської обласної ради депутати включили питання про входження облради у склад засновників «Львівської газети», повідомляє Вголос.

 

Як пояснив голова Львівської облради Мирослав Сеник, з проханням взяти «Львівську газету» у комунальну власність звернулася редакція газети. Значних боргів у газети немає. Спричинене таке прохання, як зауважив Мирослав Сеник, тим, «що, напевно, у власників немає грошей на утримання газети».

 

Видавцем «Львівської газети» є ТзОВ «Львівська газета. Вісник міста». Газета виходить щочетверга. Офіційний наклад 87 200 примірників. Неофіційно власником газети є депутат Львівської міськради Роман Шлапак.

 

«Переговори про продаж чи переоформлення газети велися достатньо давно, оскільки останнім часом фінансові показники не були задовільними, Це була ініціатива власника», - сказав «Детектор медіа» директор газети Юрій Булик

 

Коментуючи слова голови обласної ради Мирослава Сеника про те, що газета має 60-70 тисяч гривень боргів, Юрій Булик назвав цей борг «поточним» і невеликим, як для такого підприємства.


 
«Я думаю, що для газети це однозначно позитивна зміна, адже видання буде розвиватись і працювати далі. Звичайно, всі переживають, бо період кардинальних змін на кожному підприємстві не є легким. Але я думаю, що причин для занепокоєння нема - всі будуть працювати і заробляти гроші», - сказав пан Булик.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY