«Битву українських міст» за форматом Wipeout «Інтер» покаже 7 березня

24 Лютого 2010
19914
24 Лютого 2010
11:32

«Битву українських міст» за форматом Wipeout «Інтер» покаже 7 березня

19914
«Битву українських міст» за форматом Wipeout «Інтер» покаже 7 березня

Нове шоу телеканалу «Інтер» «Битва українських міст» (БУМ)стартує 7 березня о 17.00. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

 Перший випуск проекту вийде за участю команд Дніпропетровська (капітан - музикант Олег Карамазов), Житомира (капітан - фіналістка конкурсу «Міс світу» Ірина Журавська) та Івано-Франківська (капітан - легкоатлетка Людмила Блонська).

 

Нагадаємо, БУМ - українська версія формату Wipeout компанії Endemol. Участь у програмі візьмуть 26 команд, що представлятимуть обласні центри України. До складу «збірних» увійде по 5 представників: два чоловіки, дві жінки та відома особистість, яка народилась у цьому місті.

 

Зйомки розпочались у лютому в Аргентині.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19914
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
cristina
5181 дн. тому
Проект здоровський, але трохи стрьомний. В анонсах такі "атракціони показували", що дивитись було страшно. А хтось знає чим все закінчилось? Яке місто перемогло?
sunrise
5181 дн. тому
Здоровский проект! Очень хочу посмотреть как оно будет выглядеть в телике!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду