detector.media
16.02.2010 11:45
ІнАУ отримала заявки на вимірювання інтернету від трьох дослідницьких компаній

Три дослідницькі компанії подали заявки на участь у конкурсі Інтернет-асоціації України (ІнАУ) на виконання вимірювань української аудиторії інтернету: InMind (Київ), «Міжнародна маркетингова група Україна» (Київ) та «Регіональна програма "Громадська думка"» (Сімферополь), повідомляє піар-служба ІнАУ.

 

Прийом заявок завершився 15 лютого. Переможець конкурсу буде оголошений 25 лютого.

 

Як повідомляла ТК, 1 лютого ІнАУ оголосила свій тендер на вимірювання української інтернет-аудиторії. За умовами конкурсу, дослідження має поєднувати онлайнові та офлайнові методи. Панель повинна охопити 2-3 тисячі користувачів. Контракт з дослідницькою компанією на суму близько 100 тисяч доларів ІнАУ підпише на 3 роки.

 

Нагадаємо, що влітку 2008 року тендер на вимірювання інтернет-аудиторії провела Українська асоціація інтернет-реклами (УАІР). Перемогу здобули компанії GfK Ukraine та Gemius Ukraine. Перша займається офлайновими дослідженнями, друга - онлайновими. За даними Gemius Ukraine, оприлюдненими «МедіаБізнесом», у листопаді 2009 року аудиторія українського інтернету нараховувала 7,6 млн осіб.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY