Віктор Янукович порадив «не бовтати язиком» Сергієві Лещенку

15 Жовтня 2009
10610
15 Жовтня 2009
16:17

Віктор Янукович порадив «не бовтати язиком» Сергієві Лещенку

10610
Віктор Янукович порадив «не бовтати язиком» Сергієві Лещенку

Народний депутат, лідер Партії регіонів Віктор Янукович порадив журналісту «Української правди» Сергію Лещенку не бовтати язиком.

 

Як повідомляє УП, після закінчення брифінгу пана Януковича до нього звернувся кореспондент «Української правди» із запитанням «Чому слідча комісія Миколи Джиги вилучила у Вишгородській райдержадміністрації всі документи щодо купівлі Януковичем резиденції у Межигір'ї?».

 

«Я як жив там 5 років тому, так і живу. Указом президента Кучми я отримав цей будинок. Ющенко своїм указом продублював виділення будинку. Таких як я там величезна кількість, поїдьте подивіться у Конча-Заспу», - відповів депутат Янукович.

 

Відповідаючи на репліку пана Лещенка, що Янукович вивів Межигір'я із державної власності, він додав: «Послухай, ти ще молодий хлопець. Поживи з моє - життя зрозумієш».

 

Пан Янукович розповів: «Потім, коли змінився власник (Межигір'я), у мене не було іншого шляху. Я платив оренду. Але коли платиш оренду, орендодавець може зробити все, що завгодно - змінити ціну. І коли виникла пропозиція купити будинок, я довго думав, що краще. І купив його на ринку. Зараз плачу за оренду землі. І я спокійно себе почуваю».

 

Вкрай зіпсувало настрій лідеру Партії регіонів запитання про те,  скільки він заплатив грошей за будинок: «Слухай, тобі ще багато жити. Пам'ятай, що Бог усе бачить!».

 

На прохання уточнити, що він має на увазі, пан Янукович порадив журналісту: «Язиком не бовтай». Після цього лідер «Регіонів» розвернувся і пішов.

 

Різкі оцінки від представників політичного істеблішменту Лещенко отримує не вперше. Досить згадати реакцію Віктора Ющенка на публікацію статей про автомобіль, телефон та особливості дозвілля  сина президента - Андрія Ющенка. Коментуючи ці матеріали, президент Ющенка назвав Сергія Лещенка «найнятим кілером».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10610
Читайте також
03.03.2010 08:46
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
31 669
16.10.2009 18:18
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
35 252
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
¤
5101 дн. тому
Дати Сергієві Лещенку звання Героя України! Із журналістів мало хто наважиться поставити таке запитання. Здебільшого попіджимали хвости і трясуться за свою роботу.
micka
5304 дн. тому
... и не развили, и не осудили... ан нет свободы слова... уже...
Marta
5305 дн. тому
журналист сам напросился. сколько можно эту дачу обсуждать? уже говорено-переговорено, других тем нет? эти юлькоподпевалы надоели. правильно сказано, что под Богом ходим. Пока молодой, пусть подумает и покается, а то сегодня Юле за грош продался, а завтра Бог воздаст. думать надо.
Bob
5306 дн. тому
Наезд на свободу слова ! Не ? ;) Надеюсь в свободе слова на ТРК "Украина", разовьют тему , и осудят фулюгана ? ;)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду