detector.media
15.10.2009 16:17
Віктор Янукович порадив «не бовтати язиком» Сергієві Лещенку

Народний депутат, лідер Партії регіонів Віктор Янукович порадив журналісту «Української правди» Сергію Лещенку не бовтати язиком.

 

Як повідомляє УП, після закінчення брифінгу пана Януковича до нього звернувся кореспондент «Української правди» із запитанням «Чому слідча комісія Миколи Джиги вилучила у Вишгородській райдержадміністрації всі документи щодо купівлі Януковичем резиденції у Межигір'ї?».

 

«Я як жив там 5 років тому, так і живу. Указом президента Кучми я отримав цей будинок. Ющенко своїм указом продублював виділення будинку. Таких як я там величезна кількість, поїдьте подивіться у Конча-Заспу», - відповів депутат Янукович.

 

Відповідаючи на репліку пана Лещенка, що Янукович вивів Межигір'я із державної власності, він додав: «Послухай, ти ще молодий хлопець. Поживи з моє - життя зрозумієш».

 

Пан Янукович розповів: «Потім, коли змінився власник (Межигір'я), у мене не було іншого шляху. Я платив оренду. Але коли платиш оренду, орендодавець може зробити все, що завгодно - змінити ціну. І коли виникла пропозиція купити будинок, я довго думав, що краще. І купив його на ринку. Зараз плачу за оренду землі. І я спокійно себе почуваю».

 

Вкрай зіпсувало настрій лідеру Партії регіонів запитання про те,  скільки він заплатив грошей за будинок: «Слухай, тобі ще багато жити. Пам'ятай, що Бог усе бачить!».

 

На прохання уточнити, що він має на увазі, пан Янукович порадив журналісту: «Язиком не бовтай». Після цього лідер «Регіонів» розвернувся і пішов.

 

Різкі оцінки від представників політичного істеблішменту Лещенко отримує не вперше. Досить згадати реакцію Віктора Ющенка на публікацію статей про автомобіль, телефон та особливості дозвілля  сина президента - Андрія Ющенка. Коментуючи ці матеріали, президент Ющенка назвав Сергія Лещенка «найнятим кілером».

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY