ICTV не коментує інформацію про журналіста, якого підозрюють у розбещенні дітей в «Артеку»

14 Жовтня 2009
12643
14 Жовтня 2009
18:05

ICTV не коментує інформацію про журналіста, якого підозрюють у розбещенні дітей в «Артеку»

12643
ICTV не коментує інформацію про журналіста, якого підозрюють у розбещенні дітей в «Артеку»

Підозрюваний у справі про розбещення дітей в МДЦ «Артек» - батько постраждалих дітей, який нині перебуває в СІЗО, - працював журналістом телеканалу ICTV. Про це сьогодні на прес-конференції заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

 

«Батько працював журналістом на ICTV, звідки був звільнений одразу після початку слідчих дій», - процитувала «Українська правда» слова пана Луценка.

 

Про це також повідомив народний депутат Віктор Уколов, коментуючи порталу «Сегодня» факт свого знайомства з підозрюваним. «Як я, народний депутат, міг його не знати, якщо він спілкувався з парламентарями, працюючи в інформаційному відділі каналу ICTV?», - заявив пан Уколов.

 

На телеканалі ICTV, куди ТК звернулася із запитаннями, чи справді підозрюваний там працював і був звільнений з початком слідчих дій, не змогли ані підтвердити, ані спростувати інформацію.

 

«Відповідно до українського законодавства розголошення відомостей про громадян України, які знаходяться під слідством, заборонено або вони розголошуються виключно за згодою громадян чи за згодою слідчого. Більше того, слідчий забороняє розголошувати інформацію щодо кримінальної справи з метою подальшого неупередженого розслідування. Коментуванням такої інформації займається прокуратура міста Києва», - сказали ТК у прес-службі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12643
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Один
5310 дн. тому
Да всегда Дима любил всем взахлеб рассказывать об Артеке и сочных пионерках. Вопрос только в том, насыпят ли ему бабла, чтобы лично своей заявой потянул на дно кого-то из БЮТ. Мне кажется, ему дешевле было бы все отрицать и говорить о политических спекуляциях. Благо, время для такой отрицаловки подходящее. А то ведь выборы пройдут, а ему потом на нарах еще, минимум, года три отсасывать. ПионерлагерЯ бывшие давно в публичные дома подростковые превратились, не для кого это не секрет. Большой вопрос, было ли там действительно растление какое-то. Тут большой вопрос, как себя Юля Тимошенко поведет. Яценюк в еврейской теме лохонулся и сдулся. У Юли советники поумнее наверняка. Она сейчас должна или тупо молчать, или сдать своих на растерзание ГПУ Яныка и СБУ Юща. Если за них заступится - бешенный риск.
Знаючий
5311 дн. тому
Каналу ICTV ще довго буде відригуватися таке наслідство, як цей Дмитро, звинувачений педофілії, а разом з ним і Дмитрій Бєлянський (технолог Вітренчихи, нині аналітик Інтера) і Владімір Пєтров (ака Lumpen про педофілію на ICTV). Жаль прес-службу ICTV і БЮТівську дружину Богуцького, бо вони так старалися, так старалися, а тут жопа таки настала :-)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду