«Народну зірку» на «Україні» вестимуть Максим Неліпа, Сніжана Єгорова й Ірма Вітовська

8 Жовтня 2009
20820
8 Жовтня 2009
18:00

«Народну зірку» на «Україні» вестимуть Максим Неліпа, Сніжана Єгорова й Ірма Вітовська

20820
«Народну зірку» на «Україні» вестимуть Максим Неліпа, Сніжана Єгорова й Ірма Вітовська

Талант-шоу «Народна зірка» на ТРК «Україна» вестимуть Максим Неліпа, и Сніжана Єгорова та Ірма Вітовська, повідомляє прес-служба каналу. Перші двоє ведучих працюватимуть безпосередньо на сцені, а Ірма Вітовська - в арт-кафе, де учасники збираються після виступу.

 

До журі проекту увійшли польська актриса Барбара Брильська, український поет-пісняр Юрій Рибчинський і російська актриса й телеведуча Анастасія Заворотнюк. Нагадаємо, що Барбара Брильська була членом журі шоу «Дві зірки» виробництва російського Первого канала, третій сезон якого торік транслювала ТРК «Україна».

 

Як уже повідомляла ТК, участь у шоу «Народна зірка» візьмуть Потап і Настя Каменських, Ірина Білик, Віталій Козловський, Євгенія Власова, Віктор Павлик, Віктор Бронюк (гурт ТіК) та Міла Нітич. Також стало відомо, що на участь погодилися Світлана Лобода, Наталія Бучинська й Олег Лапоногов (група «Табула Раса»). Усі вони разом з учасниками-непрофесіоналами, відібраними на кастингах, сформують дев'ять дуетів і одне тріо. Переможець проекту отримає 100 тисяч гривень.

 

Режисером-постановником і художнім керівником шоу став Максим Паперник. «У шоу зірки з'являться в нових образах, адже їм доведеться співати в нехарактерних для них музичних стилях. Наприкінці кожного виступу пара-учасник обирає номер, під яким приховані такі музичні завдання, як ретро-хіт, шансон, реп, народна пісня, пісні з кінофільмів та багато інших», - розповів він.

 

Нагадаємо, шоу «Народна зірка» для каналу виробляє компанія ISTIL Studios. Прем'єра проекту відбудеться в суботу, 10 жовтня, о 17:00 на каналі «Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20820
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
крик души
5315 дн. тому
ТЮ! Егорова ж сильно беременная! Беременная Приходько в Танцюю для тэбэ давит на жалость своей беременностью, теперь Егорова. Дорогие беременные певицы и ведущие! СИДИТЕ ДОМА!
Чайка
5315 дн. тому
кстати Нелипа очень неплохо поет! не один раз становился победителем караоке среди звезд:)
Саша
5315 дн. тому
Реабілітація шансу) Хоча якшо Єгорова співає хоть трохи.. то інші навіть нот напевне не знають)
Алегарф
5315 дн. тому
Попытка контрпрограммирования "Фабрики звёзд 3".
bosiy
5315 дн. тому
Ну а Вы, орка, почему не пошли на ведущую? Вероятно, Вы значительно лучше обеих
оркa
5315 дн. тому
Особенно радуют в этом ряду две ведущие - Егорова и Витовская. Первая - нудная и скучная, у котрой даже типа шутки выходят с таким натягом, что выглядет, будто историю болезни рассказывает, вторая - щира театралка, переигрывает с изображением театрально-постановочной наивности так, что любой динамичный проект в её исполнении превращается в камерную пьесу для фортепиано с оркестром. Для шоу это уж точно не подходит!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду