detector.media
08.10.2009 18:00
«Народну зірку» на «Україні» вестимуть Максим Неліпа, Сніжана Єгорова й Ірма Вітовська

Талант-шоу «Народна зірка» на ТРК «Україна» вестимуть Максим Неліпа, и Сніжана Єгорова та Ірма Вітовська, повідомляє прес-служба каналу. Перші двоє ведучих працюватимуть безпосередньо на сцені, а Ірма Вітовська - в арт-кафе, де учасники збираються після виступу.

 

До журі проекту увійшли польська актриса Барбара Брильська, український поет-пісняр Юрій Рибчинський і російська актриса й телеведуча Анастасія Заворотнюк. Нагадаємо, що Барбара Брильська була членом журі шоу «Дві зірки» виробництва російського Первого канала, третій сезон якого торік транслювала ТРК «Україна».

 

Як уже повідомляла ТК, участь у шоу «Народна зірка» візьмуть Потап і Настя Каменських, Ірина Білик, Віталій Козловський, Євгенія Власова, Віктор Павлик, Віктор Бронюк (гурт ТіК) та Міла Нітич. Також стало відомо, що на участь погодилися Світлана Лобода, Наталія Бучинська й Олег Лапоногов (група «Табула Раса»). Усі вони разом з учасниками-непрофесіоналами, відібраними на кастингах, сформують дев'ять дуетів і одне тріо. Переможець проекту отримає 100 тисяч гривень.

 

Режисером-постановником і художнім керівником шоу став Максим Паперник. «У шоу зірки з'являться в нових образах, адже їм доведеться співати в нехарактерних для них музичних стилях. Наприкінці кожного виступу пара-учасник обирає номер, під яким приховані такі музичні завдання, як ретро-хіт, шансон, реп, народна пісня, пісні з кінофільмів та багато інших», - розповів він.

 

Нагадаємо, шоу «Народна зірка» для каналу виробляє компанія ISTIL Studios. Прем'єра проекту відбудеться в суботу, 10 жовтня, о 17:00 на каналі «Україна».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY