Вихід гумористичного шоу Максима Бахматова на К1 відкладено

6 Жовтня 2009
19469
6 Жовтня 2009
18:05

Вихід гумористичного шоу Максима Бахматова на К1 відкладено

19469
Вихід гумористичного шоу Максима Бахматова на К1 відкладено

5 жовтня на каналі К1 в ефір не вийшов анонсований проект компанії «Ледокол ISTIL»  - «гумористичне інформаційно-аналітичне шоу».

 

Замість нього о 22.00 транслювалася російська програма «Слава Богу, ти прийшов».

 

Керівнику «Ледокол ISTIL» та співведучому  шоу Максиму Бахматову причини невиходу проекту в ефір поки не відомі. Виконавчий продюсер  групи «Інтер» Єгор Бенкендорф зазначив, що це шоу - продукт якісний, і він обов'язково з'явиться в ефірі. Причини невиходу проекту він коментувати відмовився і пообіцяв повідомити нову дату виходу шоу, як тільки вона  буде визначена.

 

Зі свого Максим Бахматов сказав ТК, що проект з'явиться в ефірі в «наступний понеділок» - 12 жовтня.

 

Нагадаємо, ведучими проекту стануть Кузьма Скрябін та Максим Бахматов. Планується, що спочатку проект виходитиме без назви. «Назва проекту з'явиться за 2-3 тижні. До того ж ми запропонуємо глядачам подати свої варіанти», - зазначив пан Бахматов у коментарі ТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19469
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
AL
5208 дн. тому
нове шоу називаэться "п'ятниця вечір"і його веде кузьма, лобода,харчишин і фагот=)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду