К1 замість новин запустить розважальний проект з Бахматовим і Скрябіним

29 Вересня 2009
23322
29 Вересня 2009
18:27

К1 замість новин запустить розважальний проект з Бахматовим і Скрябіним

23322
К1 замість новин запустить розважальний проект з Бахматовим і Скрябіним

5 жовтня на К1 стартує проект виробництва компанії Максима Бахматова «Ледокол ISTIL». Цю інформацію ТК підтвердили і Максим Бахматов, і піар-відділ каналу К1. Програму заявлено як «гумористичне інформаційно-аналітичне шоу»

 

Проект виходитиме щопонеділка о 22.00.

 

«Ми подаватимемо іронічний погляд на різні події, аналізуватимемо їх з гумором.  На К1 закрили новини «Один день», і канал вирішив запустити інший формат інформаційно-аналітичної програми. Це буде розважальний формат новин каналу К1», - зазначив у коментарях ТК Максим Бахматов.

 

За його словами, вестимуть програму він та Кузьма Скрябін.

 

Також пан Бахматов наголосив на тому, що розраховує на показники не нижчі за середні показники каналу.

 

За його словами поки що програма виходитиме у запису і без назви. «Назва проекту з'явиться за 2-3 тижні. До того ж ми запропонуємо глядачам подати свої варіанти», - зазначив пан Бахматов.

 

Як відомо, «Інтер» оголосив про закриття новин на каналі К1 - з 5 жовтня інформаційна програма «Один день» не виходитиме в ефір. Офіційна причина закриття програми - зміни в інформаційній концепції каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23322
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олена
5330 дн. тому
Це вже повний капець. Бездарний Бахматов та всюдисущий Скрябін замінять НОВИНИ. Хоч Скрябіна і люблю, але це - занадто. До того ж , Бахматов, на мою думку, "по определению" нічого путнього зробити не може. А Новини на К1 жаль, були прийстойні.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду