detector.media
18.09.2009 10:48
УЄФА затвердила НТКУ офіційним мовником країни – організатора «Євро-2012»

17 вересня УЄФА оголосила про підписання з Національною телевізійною компанією України ексклюзивної угоди про надання прав на трансляцію «Євро-2012» в Україні, повідомляє прес-служба Першого національного.

 

Згідно з угодою НТКУ має забезпечити широке безкоштовне покриття під час змагань, використовуючи прямий ефір і програми яскравих моментів усіх матчів (загалом має відбутися 31 матч). Ці програми також будуть доступні через інтернет і мобільні термінали.

 

«Ми зацікавлені в цій угоді, намагатимемося забезпечити не тільки трансляцію матчів, а й усе, що відбуватиметься навколо проведення "Євро-2012": дебати, зустрічі тощо», – сказав президент НТКУ Василь Ілащук, додавши, що Першому національному це коштуватиме чималу суму.

 

Крім того НТКУ надасть широку промоцію Європейському футбольному чемпіонату УЄФА в підготовці до фіналу змагань, через трансляцію тематичних тележурналів та інших програм.

 

«УЄФА рада вітати НТКУ в якості члена ексклюзивної групи офіційних мовників УЄФА "Євро-2012". Наявність платформи трансляції на місцях в обох країнах-організаторах на такому ранньому етапі сприятиме промоції змагань», – зазначив генеральний секретар УЄФА Девід Тейлор, коментуючи угоду.

 

З Telewizja Polska SA (TVP) УЄФА підписала угоду про  надання прав на трансляцію в Польщі 3 квітня 2009 року, зазначено на сайті НТКУ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY