Максим Бахматов запустить інтернет-портал, головредом якого стане Олег Лисенко

14 Вересня 2009
18912
14 Вересня 2009
11:34

Максим Бахматов запустить інтернет-портал, головредом якого стане Олег Лисенко

18912
Максим Бахматов запустить інтернет-портал, головредом якого стане Олег Лисенко

Продакшн-компанія Ledokol ISTIL  готує  до запуску інтернет-портал. За словами Максима Бахматова, це буде альтернативний інформаційний інтернет-ресурс. Головним редактором проекту має стати Олег Лисенко, колишній директор компанії Media Point (випускає газету «Пульс Києва»). До цього пан Лисенко працював у холдингу KP Media, де запускав журнал «Кореспондент» і безкоштовну газету «15 минут».

 

Пан Лисенко підтвердив ТК цю інформацію, проте деталі проекту розголошувати не став, пояснивши, що сайт ще на стадії розробки. Сам проект він охарактеризував як «великий та цікавий». У прес-службі «Ледоколу» також зазначили, що поки триває розробка концепції та ідеї.

 

Нагадаємо, у серпні інвестором «Ледоколу» стала корпорація  ISTIL.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18912
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду