У СМЕ заперечують чутки про продаж майже половини акцій компанії росіянам

20 Травня 2009
10196
20 Травня 2009
11:04

У СМЕ заперечують чутки про продаж майже половини акцій компанії росіянам

10196
У СМЕ заперечують чутки про продаж майже половини акцій компанії росіянам

Віце-президент із корпоративних комунікацій компанії Central European Media Enterprises заперечила неофіційну інформацію про придбання великого пакету акцій компанії або телеканалу «1+1», який їй належить, російським холдингом «ПрофМедиа». «Ця інформація не відповідає дійсності», - заявила пані Томасова.

 

За повідомленням Media Business Reports,  останнім часом чутки про то, що холдинг «ПрофМедиа», що належить російському бізнесмену Володимиру Потаніну,  купує або вже купив близько 46-48% акцій «1+1» (за інформацією інших джерел - частку в СМЕ),  поширюються на російському медійному ринку.

 

«Телеканал "1+1" не проданий, ніяких переговорів про продаж каналу російським компаніям ніхто не веде, - сказав «Детектор медіа» генеральний директор групи компаній «1+1» Олександр Ткаченко. - Ці чутки не відповідають дійсності. Жодних змін у структурі власності групи не сталося».

 

 

Нагадаємо, нещодавно корпорація Time Warner купила 31% акцій СМЕ.

 

Створений у 1997 році холдинг «ПрофМедиа» володіє всеросійською мережею кінотеатрів «Синема парк», продакшн-компанією «Централ Партнершип», всеросійською телемережею «ТВ3», анімаційним телеканалом «2х2», молодіжними розважальними каналами «MTV Россия» та «VH1 Россия», кількома FM-радіостанціями у Москві та Санкт-Петербурзі, видавництвом «Афіша» та компанією Rambler Media. Холдинг входить у групу Володимира Потаніна «Интеррос».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10196
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
фафафвед
5420 дн. тому
Фафу никто не оставит.Он уже свою работу сделал, опустив плюсы на 5-е место)))Это для него не работа, а призвание)))
Конев
5463 дн. тому
Да-да, во всем виновата кровавая рука Кремля:) Смешно ведь
Єксперт по медиа-бизнесу
5463 дн. тому
Переговоры о продаже 1+1 россиянину Потанину ведутся Коломойским и американцами. Особенно в свете того, что Юля скоро отвоюет "Интер", вследствие чего Кремль потеряет здесь телевизионный рупор. А Саша Ткаченко, как обычно, все отрицает. :-) Ну, конечно, он ведь не уверен, что Потанин оставит его в кресле гендиректора! Потому и мотается в Москву заранее договариваться. :-) Хотя, какая разница кто владелец 1+1, все равно на этом канале смотреть давно уже нечего и про-Балоговский ТСН - тем более. :-( Кстати, никто не слышал, главный редактор ТСН Наталья Катеринчук (верная служанка Балоги) уже подала заявление об увольнении или ждет, когда Ткач его выгонит за, к примеру, за опоздание на работу? :-)))
Ivanopulo
5463 дн. тому
А на фига тогда Ткаченко в Москву постоянно летает?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду