detector.media
20.05.2009 11:04
У СМЕ заперечують чутки про продаж майже половини акцій компанії росіянам
У СМЕ заперечують чутки про продаж майже половини акцій компанії росіянам

Віце-президент із корпоративних комунікацій компанії Central European Media Enterprises заперечила неофіційну інформацію про придбання великого пакету акцій компанії або телеканалу «1+1», який їй належить, російським холдингом «ПрофМедиа». «Ця інформація не відповідає дійсності», - заявила пані Томасова.

 

За повідомленням Media Business Reports,  останнім часом чутки про то, що холдинг «ПрофМедиа», що належить російському бізнесмену Володимиру Потаніну,  купує або вже купив близько 46-48% акцій «1+1» (за інформацією інших джерел - частку в СМЕ),  поширюються на російському медійному ринку.

 

«Телеканал "1+1" не проданий, ніяких переговорів про продаж каналу російським компаніям ніхто не веде, - сказав «Детектор медіа» генеральний директор групи компаній «1+1» Олександр Ткаченко. - Ці чутки не відповідають дійсності. Жодних змін у структурі власності групи не сталося».

 

 

Нагадаємо, нещодавно корпорація Time Warner купила 31% акцій СМЕ.

 

Створений у 1997 році холдинг «ПрофМедиа» володіє всеросійською мережею кінотеатрів «Синема парк», продакшн-компанією «Централ Партнершип», всеросійською телемережею «ТВ3», анімаційним телеканалом «2х2», молодіжними розважальними каналами «MTV Россия» та «VH1 Россия», кількома FM-радіостанціями у Москві та Санкт-Петербурзі, видавництвом «Афіша» та компанією Rambler Media. Холдинг входить у групу Володимира Потаніна «Интеррос».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY