Олена Притула – цьогорічний лауреат премії імені Кривенка

13 Травня 2009
19021
13 Травня 2009
18:17

Олена Притула – цьогорічний лауреат премії імені Кривенка

19021
Олена Притула – цьогорічний лауреат премії імені Кривенка

13 травня, у Львові в Українському католицькому університеті головному редакторові групи видань «Української правди» Олені Притулі вручили премію «За поступ у журналістиці», повідомляє ЗІК.

 

Премія імені Олександра Кривенка вручається вже вшосте у день народження легендарного журналіста - 13 травня. Її лауреатами минулих років були Сергій Рахманін, Володимир Ар'єв, Наталія Дмитрук, Сергій Лещенко (журналіст «Української правди», що працює під керівництвом Олени Притули), Вахтанг Кіпіані та Марцін Войцеховський. Переможець отримує пам'ятну відзнаку та грошову винагороду.

 

З нагоди вручення премії та урочистостей, присвячених пам'яті Олександра Кривенка, традиційну лекцію Свободи прочитав відомий поет, прозаїк, перекладач та есеїст Юрій Андрухович. Він став першим громадянином України, який виступив із цією лекцією. Його промова називалася «Тринадцяте число».

 

«Детектор медіа» щиро вітає Олену Притулу із заслуженою нагородою.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19021
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
глядач
5454 дн. тому
а текст лекції попросити в організаторів слабо?
OBI-Consulting.eu
5455 дн. тому
Вітаю!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду