14 листопада у Києво-Могилянській академії відбудуться перші Кривенківські читання

13 Листопада 2008
5941
13 Листопада 2008
14:58

14 листопада у Києво-Могилянській академії відбудуться перші Кривенківські читання

5941
14 листопада у Києво-Могилянській академії відбудуться перші Кривенківські читання
14 листопада о 17.00 у Києво-Могилянській академії (приміщення бібліотеки ім. Антоновичів, другий поверх) відбудуться перші Кривенківські читання пам’яті Олександра Кривенка.

Як зазначають організатори, під час читань плануються доповідь Володимира Павліва «Хто такий Кривенко, і чим він був важливий для українського медіа-простору», співдоповідь «Бути європейцем після Кривенка» Дмитра Потєхіна, а також дискусія.
Послання «Маргінальна моя Україна»  залишається актуальним і через десять років після його написання:

«Не люблю нинішню Україну. І не лише сьогоднішню, заматеріалізовану, тобто дану в об’єктивній реальності, державу — виплід безхребетної і тупої посткомуністичної еліти та рагульської маси. Неможливо любити не лише клерків-хапуг, а й непідкупних патріотів, які розуміють patria як стару діву у вишиванці й незатрасканому вінку або як мікроцефала з налитими кров’ю очима при слові «москаль» або «жид»...».

Виставка самвидаву і періодичної преси 1964-1991 рр., де є й видання Кривенка та його друзів, ще працює - в церкві на території «Могилянки» - з 16-ої до 18 години в будні.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5941
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
otar
5646 дн. тому
Совісте, дякую, поради (навіть безкоштовні) мені якраз і не потрібні. Схочете попрацювати на благо ТК, виловлюючи помилки - завжди будемо раді.
поки (ненадовго) твереза совість ТК
5647 дн. тому
Отаре, як закликає слоган КНМП - "Кожна праця має бути оплачена!". З чим мені, як члену профспілки, не можна не погодитися. Отож, на громадських засадах це можуть бути хіба епізодичні жарти, яким місце лише у коментах. Чи емоції, яким, як я бачу, нема місця навіть у коментах. Втім, це може бути і якась інша форма, скажімо коньяк (чи ще шо:), але тоді це вже буде нетвереза совість. Чи воно вам треба? Єдина безкоштовна порада (вибачайте за менторство): вичитуйте тексти після написання - вголос (хай пошепки) і по складах. З власного досвіду кажу - допомагає. Гараздів!
otar
5649 дн. тому
Совісте, офіційно запрошую Вас працювати літредактором ТК на громадських засадах. На жаль, дозволити собі тримати в штаті достатню кількість літредакторів та "перевіряльників фактів", аби охопити абсолютно всі матеріали, ми не можемо, але я не сумніваюсь, що ви не відмовитесь скерувати свою енергію, яка виливається в емоції, у конструктивне русло. Дякую наперед.
досі твереза совість ТК
5649 дн. тому
Не Паніва - Павліва, хай вам грець! Телекритико, годі економити на літредакторах!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду