ТОНІС збільшив статутний капітал на 15,5 млн грн

13 Квітня 2009
7114
13 Квітня 2009
13:00

ТОНІС збільшив статутний капітал на 15,5 млн грн

7114
ТОНІС збільшив статутний капітал на 15,5 млн грн

Акціонери ВАТ «Телеканал "Тоніс"» на загальних зборах 7 квітня вирішили збільшити статутний капітал підприємства на 92,923%, або 15 548 750 грн. Про це повідомляє офіційний портал Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

 

Як зазначається у повідомленні, акції додаткової емісії буде розміщено серед наявних власників. При цьому не прогнозується суттєвого збільшення часток окремих акціонерів у статутному капіталі ВАТ.

 

Основні власники ВАТ «Телеканал "Тоніс"» – ТОВ «Консалтингова компанія "Партнери"» (50,8%) та фізичні особи – резиденти.

 

Як повідомляла ТК, у жовтні 2008 року статутний капітал телеканалу було підвищено на 8,5 млн грн до 17,7 млн грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7114
Теги:
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
teee
5497 дн. тому
2 Фінансист перш ніж припускати, шо "Телекритика" "помилилась у цифрах", почитайте новину уважніше, там ніде не сказано, що до 15 млн - зате чітко написано, що на 15 млн.
Фінансист
5497 дн. тому
Дивно, як 17,7 млн статутного капіталу через рік перетворилися на пшик, що довелося знову його збільшувати до меншої позначки - до 15,548 млн.? Чи "Телекритика" помилилася у цифрах?
Кто-то
5497 дн. тому
А-а-а... За MTV Украина хотят $50 млн. Тонис все-таки круче...
Petrovich
5497 дн. тому
Вероятно, УФ увеличивается в связи с продажей канала. В.Костерин хочет за канал 100 млн. долл.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду