detector.media
17.03.2009 10:42
Наталка Прудка пішла з UBC
Наталка Прудка пішла з UBC

Наталка Прудка звільнилася з посади головного редактора телеканалу UBC. Цю інформацію ТК підтвердив генеральний директор каналу Олександр Саломаха.

 

«Це було наше спільне рішення. У пані Прудкої з'явилось багато роботи по «Енергоатому», де вона також працює чи то помічником, чи то консультантом, і  це впливало на виконання її обов'язків. Їй не вистачало часу, аби працювати на двох роботах одночасно, тож вона вибрала для себе більш престижне і вигідне місце», - так пояснив причину звільнення Наталки Прудкої пан Саломаха.

 

Натомість, за словами Наталки Прудкої, причиною звільнення стало те, що у неї з керівництвом каналу різні погляди на те, яким має бути бізнес-канал. Також вона спростувала інформацію, що буцімто працює в «Енергоатомі».

 

«Ми на UBC планували кілька спільних проектів з енергетиками, зокрема і з «Енергоатомом», але я щодня приходила на роботу на канал, ніде за сумісництвом не працювала», - уточнила вона.

 

Зараз пані Прудка продовжує роботу над документальним фільмом про енергетичну ситуацію в Україні, при цьому завважує, що є фактично безробітною.

 

Хто надалі обійматиме посаду головного редактора UBC, поки що невідомо.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY